Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete

Információ

- Kérdése van a weboldalunkkal kapcsolatban?

- Szeretne tagként csatlakozni hozzánk?

Hívja Tóth Jánosné, Irmát.

Telefon: 25/400-272Címlap
Mikulásnap a Jószolgálati Otthon Közalapítvány Ápoló és Átmeneti Otthon lakóinál PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kóbor Etelka   
2011. december 17. szombat, 15:05

Jószolgálati Otthonban segítettek Dunaújváros alapítóiAkik egészséggel és ép szervezettel élnek, azok nem is gondolják, hogy milyen lehet egy fogyatékkal élő ember élete. Pedig néha amikor elégedetlenek vagyunk a sorsunkkal, nem ártana belepillantani azok életébe, akik nálunk sokkal nehezebb helyzetben élik le az életüket.
Ezért vállalta a Dunaújvárosi Alapítok Egyesülete, hogy a Jószolgálati Otthon Közalapítvány Ápoló és Átmeneti Otthon lakóit meglátogatja.

 


Ehhez jó alkalom volt a mikulás hét, amikor a tagok vállalták, hogy december 13 és 14-én délelőtt elmennek az Otthon lakóihoz, hogy egy kis családi érzést lopjanak be a mindennapok közé. Vittünk szaloncukrot, könyvet, gyöngyöket és kivágó lapokat, hogy a foglalkozás minél érdekesebbé tegyük.
A szeretet, amivel bennünket fogadtak a gondozottak, megható volt számunkra. Minden kis simogatást és kedves szót köszönettel és viszontszeretettel hálálták meg. Figyelemmel hallgatták a meséket, és örömmel vettek részt a foglalkozásokon, a gyöngyfűzésen, és a papírcsillag készítésén.
Számunkra is sok tanulsággal szolgált ez a találkozás és megfogadtuk, hogy ezután is rendszeresen látogatni fogjuk az Ápoló és Átmeneti Otthon lakóit.

 

 

További képek ide kattintva láthatók

 
Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete, Powered by Joomla!