Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete

Információ

- Kérdése van a weboldalunkkal kapcsolatban?

- Szeretne tagként csatlakozni hozzánk?

Hívja Tóth Jánosné, Irmát.

Telefon: 25/400-272Címlap
Taggyűlés PDF Nyomtatás E-mail

Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete taggyűlése2012. május 15-én - 16,30 órakor egyesületünk taggyűlést tartott a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában (Dunaújváros - Kossuth L. u 10/A) hogy értékelje az eddig végzett munkáját, és megismerje a következő programokat.
Ezen az összejövetelen nem terveztünk különösebb előadást, hiszen bőven akadt mondanivaló a tagok számára. Lehetőség volt arra, hogy a tagok kérdéseket tegyenek fel az elhangzottakkal kapcsolatban, illetve egyéb témakörrel kapcsolatban érdeklődjenek.

 


Első napirendi pontunk Mess István rövid összefoglalója a 2011. márciustól – 2012 májusáig készült jegyzőkönyvekről. Mindenki elismeréssel fogadta, hogy az egyesület mennyi mindent tett az elmúlt időszakban, és milyen sok szervezett programon vettek részt tagjai. Nem csak szórakoztató, de tanulságos előadásokat is hallottunk, és az egészséggel kapcsolatos rendezvények mellett társas összejövetelek, kirándulások és kulturális bemutatók színesítették a programjainkat. Kapcsolatot tartottunk más szervezetekkel, klubokkal, és segítettük a rászorulókat a Jószolgálati Otthon Közalapítvány Ápoló és Átmeneti Otthon lakóinál. De tagjaink életét is figyelemmel kísértük.

 

 

Második napirendi pontunkban Tóth Jánosné az egyesület pénztárosa számolt be a pénzügyi helyzetről és áttekintést adott a 2012 évi tagdíjbefizetésekkel kapcsolatban. Köszöntötte a május hónapban született tagtársainkat.

 

Harmadik napirendi pontként Szabadi Imre elnök ismertette az Építők útja – Görbe utca sarkában elhelyezett emléktábla koszorúzásával kapcsolatos feladatokat. Tájékoztatást adott a május 23-án a Pentele klubházban megrendezésre kerülő majálisról.


Negyedik napirendi pontként Kóbor Etelka az egyesület titkára beszélt a NEA 2012. évi működési jellegű pályázatáról. Ismertette a pályázathoz elkészített Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete 2012- 2013 éves munkatervét, és a pályázathoz szükséges gazdasági mutatókat. Elmondta, a pályázat elkészült, és sikerült azt határidőre beadni.


Mindenki figyelmét felhívta az egyesület weblapjára, melyből mindenki tájékozódhat a végzett munkáról és megtekintheti az eddig elkészült képeket. Elmondta, lehetőség van arra, hogy az egyesület oldalán mindenki megírja saját történetét Dunaújváros alapításával kapcsolatban, „tagjaink emlékei” és megjelentessen olyan képeket, amik a város múltját és a tagok életét idézi fel.

Beszámolt a 2012. június 13-ai Ráckeve - Dunavecse - Dabas kirándulás előkészületeiről, és kérte a jelenlevőket, hogy vegyenek részt ezen a kiránduláson, hiszen érdekes és változatos élményben lehet részük.

 

Felhívta mindenki figyelmét arra, hogy ha egyesületünk munkájával, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban észrevételük van, azt telefonon 25/400-272 telefonszámon, Tóth Jánosné - Irma tagtársunknál elmondhatják.


 
Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete, Powered by Joomla!