Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete

Információ

- Kérdése van a weboldalunkkal kapcsolatban?

- Szeretne tagként csatlakozni hozzánk?

Hívja Tóth Jánosné, Irmát.

Telefon: 25/400-272Címlap
Karácsonyi batyubál PDF Nyomtatás E-mail

Karácsonyi batyubálon az egyesület tagjaiA Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete vidám hangulatban és baráti beszélgetés közben búcsúztatta a 2013-es esztendőt! Helyszín a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola tornaterme volt. Az igen tartalmas 2013 évet az idén is közös karácsonyi mulatsággal fejezte be az egyesület.

 

Most is kellemes környezet és a „Parádi testvérek” vidám zenés talpalávalója várta 2013. december 10-én a gyülekező tagokat. Előkerültek a táskákból a batyubálra hozott finom ételek és italok, amelyek csak fokozták, az amúgy is vidám hangulatot. A szépen megterített asztalokra kerültek a hazai kolbászok, ízletes falatok, a házi sütésű fasírtok, de nem maradtak el az édességek és a sós sütemények sem.

Mindjárt a bevezető megnyitó után a koccintásra került a sor, amikor egymás egészségére és a jövő esztendő sikereire ittak a finom borokból és a még finomabb házi készítésű pálinkákból. Hogy az összejövetel ne legyen unalmas egy kis játékra is sor került, amikor a részvevő tagok ügyességükről és játékos tudásukról tehettek tanúbizonyságot. Igaz az első díj nem volt nagy, de a dicsősség annál nagyobb volt azon játékosok részére, akik merték vállalni a megmérettetést.

Már csak a fehér asztal melletti beszélgetés és a vidám táncmulatság volt hátra, aminek eredményeképpen tüzes táncot roptak a résztvevő tagtársak.

 

Mint mindennek, sajnos ennek a mulatságnak is vége lett, amit bizony szomorúan vettek tudomásul a résztvevők, de megfogadták, a hagyományoknak megfelelően a 2014-es esztendőben is részt veszek a városalapítók munkájában, és továbbra is barátokként és tagtársakként várják a következő esztendőt.

 
Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete, Powered by Joomla!