Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete

Információ

- Kérdése van a weboldalunkkal kapcsolatban?

- Szeretne tagként csatlakozni hozzánk?

Hívja Tóth Jánosné, Irmát.

Telefon: 25/400-272Címlap
Virágot a lányoknak és asszonyoknak PDF Nyomtatás E-mail

Köszöntöttük a nőketAz idei évben sem feledkeztek meg a Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete férfitagjai a nemzetközi nőnapról. Most is a szokásos batyubáli ünnepséggel kedveskedtek nőtársaiknak március 14-én, amit a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola tornatermében tartottak meg.
Hosszas előkészületek és gondolkodás után végül a vezetőség úgy határozott most sem okoznak csalódást, és a hagyományos baráti beszélgetés mellé valami meglepetéssel is készülni fognak. Szépen megterített asztalok és a Parádi testvérek nosztalgia zenéje várta a sorban érkező ünnepelteket. Minden lánynak és asszonynak kijárt a puszi és az ölelés, meg néhány kedves szó.

 


A lányok sem maradtak adósok, hamarosan előkerültek a finom sütemények, szendvicsek, kolbászok. Nemsokára az asztalra kerültek az ásványvizek és az üdítő italok mellé a házi készítésű borocskák és a finom hazai pálinkák.
Ezután következett a meglepetés műsor, amikor a fiúk, versekkel kedveskedtek a nőnap alkalmából. Ugyan a versmondók nem voltak profi színészek, mégis minden szavalatot taps köszöntött. Végül a lányok sem maradtak adósok, utoljára ők is versben köszönték meg a figyelmességet, amit tagtársaiktól kaptak.
Ezután minden nő kapott egy szál szegfűt és persze mellé az elmaradhatatlan puszit az egyesület elnökétől, aki minden fiú nevében mondott köszönetet a nőknek és anyáknak áldozatos munkáért. Elmondta, hogy nem csak ezen a napon kellene köszönetet mondani, mert egyetlen család, egyetlen társadalom sem tudna létezni, ha a nők nem dolgoznának egész évben olyan fáradhatatlanul.

 
Dunaújváros Alapítóinak Egyesülete, Powered by Joomla!